Povestea bloggerilor care s-au căsătorit datorită Facebook-ului

Data actualizării: Data publicării:

Tehnologia a evoluat atât de mult, încât multe dintre cuplurile moderne ajung să se cunoască pe reţelele de socializare. Fluturii în stomac de la prima întâlnire au ajuns să fie înlocuiţi cu inimioare şi comentarii pe Facebook sau Instagram. Diana Enciu şi Cristian Şimonca, zis Otravă, formează unul dintre cele mai solide cupluri de bloggeri din România şi, spun ei, s-au căsătorit datorită Facebook-ului.

Cristian Șimonca este unul dintre cei mai controversați bloggeri din România, iar Diana Enciu este una dintre cele mai urmărite bloggerițe de fashion. Împreună sunt Otrava și Fabuloasa. Sunt pasionați de domenii total diferite, dar formează unul dintre cele mai solide cupluri de online influenceri. Sunt urmăriți de sute de mii de oameni pe rețelele de socializare.

„Cumva ne-a legat social media. Noi ne ştiam aşa din vedere, doar că nu aveam curaj să interacţionăm unul cu celălalt şi ne mai susţineam cumva atracţia cu nişte link-uri cu muzică, filme pe Facebook. Adică a existat o legătură pe Facebook între noi”, afirmă Diana Enciu.

„Erau momente când ne vedeam prin oraş, dar eu nu aveam curaj să-i spun nimic şi după cinci minte după ce pleca din locul respectiv, îi scriam” completează Cristian Şimonca.

„Ceea ce mă scotea din sărite. Mi se părea deosebit de arogant şi nu întelegeam ce-i cu acest joculeț. De ce primesc mesaje după ce părăsesc o locaţie, în care eram amândoi, adică am fi putut interacţiona”, adaugă Diana Enciu.

Diana şi Otravă sunt împreună de patru ani şi sunt căsătoriţi din anul 2015.

„Am ezitat la început o perioadă să ne afişăm pentru că am simţit că vom deveni mai puternici şi ne va fi mai bine şi ne vom crea o bază solidă dacă ne vom feri de ochii lumii şi cred că ne-a făcut foarte mult bine. Acum că ne simţim destul de stăpâni unul pe altul şi pe noi. Nu avem nicio problemă să ne afișăm, dar nu în exces”, spune Diana Enciu.

„E ca alcoolul, ca internetul. Trebui să-l folosești cu măsura. Orice nu are măsura e stricat din toate punctele de vedere”, adaugă Cristian Şimonca.

Lista cuplurilor care au ajuns la starea civilă ar putea continua cu nume mari din domeniu precum bloggerița Olivia Palermo și soțul său Johannes Huebl sau italianca Chiara Ferragni, şi iubiul său Fedez, urmăriți pentru stilul lor vestimentar. Au milioane de cititori din întreaga lume şi au ajuns chiar să fie imaginea unor branduri celebre datorită fotografiilor de pe Instagram.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri