Pregătiri de Revelion la Olăneşti

Data publicării:
revelion olanesti

Staţiunea Băile Olăneşti din Vâlcea se va bucura de mulţi turişti în această iarnă. 95% dintre cele aproape 3.600 de locuri de cazare pentru Revelion au fost deja rezervate. Hotelierii spun că au clienţi care au făcut rezervări încă din luna septembrie şi care plătesc între 1.100 şi 2.000 de lei.

Renumită pentru izvoarele minerale, staţiunea Băile Olăneşti este căutată şi datorită tarifelor mai mici decât staţiunile „la modă”, cum ar fi cele de pe Valea Prahovei. Trei nopţi la un hotel de patru stele, cu acces la spa şi piscină, costă aproape 2.000 de lei de Revelion.

Elena Barbu, reprezentanta unui hotel: „Pot beneficia de terapii, de hamam, de renumitele băi turceşti, de masaje de relaxare, de masaje cu pietre calde şi de asemenea pot să ardă caloriile la sala noastră de fitness.”

Cazarea la un hotel de trei stele, cu masă festivă inclusă, costă aproape 1.300 de lei de persoană.

Marian Toma, reprezentantul unui hotel: „Pachetul cuprinde patru nopţi de cazare cu masă festivă pentru noaptea Revelion. Pentru noaptea de 1 ianuarie avem carnaval.”

Iar la o pensiune, tarifele sunt şi mai mici. Puţin peste 1.000 de lei pentru trei nopţi de cazare, cu masa festivă şi mic dejun inclus.

Este foarte plăcut, aer foarte curat, şi suntem foarte bine trataţi. Preţurile? Acceptabile, adică un nivel pe care ni-l putem permite”, mărturiseşte un turist.

Aerul ăsta, de aici, perisajul şi dacă mai e şi zăpadă, vă daţi seama cât de frumos? Pur şi simplu eu nu aş mai pleca de aici”, adaugă altul.

În staţiunea Băile Olăneşti sunt 40 de hoteluri şi pensiuni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri