Șofer de autobuz, filmat în timp ce vorbește la telefon

Data publicării:
sofer autobuz brasov

Un şofer de autobuz din Braşov a fost filmat în timp ce conducea şi vorbea la telefon iar pe toată durata convorbirii a manevrat volanul cu o singură mâna. Imaginile ne-au fost trimise de o telespectatoare Digi24, care se afla în autobuz în această dimineaţă şi care i-a atras atenția şoferului imprudent. 

Şoferul a vorbit la telefon mai bine de trei minute. Asta deşi a ajuns într-o zonă cu trafic intens din Braşov. Iar când o călătoare i-a atras atenția că este responsabil de oamenii din autobuzul pe care îl conduce, răspunsul șoferului a fost: „nu vii tu să îmi spui ce să fac”. 

Călătoare: Dumneavostră sunteţi la telefon! Vă daţi oare seama de responsabilitatea pe care o aveţi! Aveţi cel puţin 50 de persoane în autobuz şi dumneavoastră staţi la telefon. Râdeţi la telefon, nu mi se pare că aveţi probleme. Data viitoare voi suna la poliţie!

Șofer: Poți să suni şi la mama mare şi la tata mare. Nu vii tu să îmi spui ce să fac!


Vă reamintim, dacă şi dumneavoastră sunteţi martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne găsiţi şi pe WhatsApp, unde ne puteţi trimite fotografii şi filmări, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri