Stadionul din mijlocul bălăriilor

Data publicării:
balarii

Perfomanţă în mijlocul buruienilor. Echipele de juniori din Mangalia se antrenează pe un stadion care s-a transformat în junglă. Părinţii urmăresc meciurile făcîndu-şi loc printre buruieni. În timp ce autorităţile locale îşi pasează responsabilitatea, un singur om, fost antrenor, are grijă să ude zilnic gazonul.

În tribunele stadionului din Mangalia, te poți crede într-o junglă. De cinci ani de când nu a mai fost curăţat, buruienile au crescut cât un om de înalte.

Singurul care are grijă acum de stadion este Ion Căciularu. Fost antrenor, bărbatul trăieşte cu nostalgia meciurilor de altădată.

Deşi nu mai primeşte bani de un an şi nici măcar materiale pentru întreţinerea terenului, bărbatul nu se lasă. Tot speră că într-o zi arena va străluci din nou.

Ion Căciularu, administrator: „De aici, uite, din mizeria asta. Asta este situaţia... Deci, nu s-au mai investit bani.”

Pentru că udă zilnic gazonul, cîteva echipe de juniori încă se pot antrena aici. Părinţii copiilor urmăresc competiţia din mijlocul bălăriilor.

Părinte: „Ar trebuie îngrijite, ar trebui renovate.”

Părinte: „Sunt multe lăsate în paragină; multe stadioane, multe locuri de joacă.”

Stadionul a fost abandonat după ce a fost pasat de la o direcţie a primăriei, la alta.

Lucian Nichita, directorul Direcţiei de Cultură şi Sport, Primăria Mangalia: „Noi nu putem să intervenim pentru că nu l-am preluat oficial. Direcţia de Gospodărire nu poate să intervină pentru că ele sunt atribuite printr-un HCL direcţiei noastre. Aceasta este situaţia.”

Stadionul din Mangalia a găzduit pe vremuri meciuri din liga a doua si are o capcitate de 5.000 de locuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri