Un copil a murit după ce i s-a făcut rău la ora de sport

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta bun

Un copil de nouă ani din Teleorman a murit ieri la puţin timp după ce i s-a făcut rău la ora de sport. Băiatul s-a prăbuşit din picioare din senin, iar profesorul l-a transportat de urgenţă la cabinetul medical. Poliţia a dechis o anchetă pentru moarte suspectă, întrucât băiatul nu era cunoscut cu afecţiuni.

Copilul de nouă ani se juca alături de ceilalţi colegi de clasă în momentul în care s-a prăbuşit la pământ sub privirile neputincioase ale învăţătoarei şi profesorului de sport.

Francesca Simionescu, reporter Digi24: Totul s-a întâmplat aici, în curtea școlii. În momentul în care copilului i s-a făcut rău, profesorul de sport l-a luat în brate și l-a dus la cabinetul medical din sat. E o distanță foarte mică, de 10-20 de metri.

Doiniţa Zopotilă, învățătoare: Era în stare de inconştienţă, nu mă pricep, dar nu avea nicio nicio reacţie. Căpătase o culoare vineţie, l-am luat de mânuţa şi îl strigăm să îşi revină.

Imediat, la dispensarul din satul Putineiu au venit şi părinţii.

Mihai Cristinel, tatăl băiatului: Când am ajuns în dispensar, am văzut copilul lat pe pat şi era negru la faţă. Doamna doctor apasă un pic pe burtă nici pe piept pe burtă. Am luat copilul şi am ajuns la calea jumate şi a venit ambulanţa. Și l-am dus la Turnu Măgurele.

Medicii de pe ambulanţă s-au chinuit zadarnic să-l readucă la viaţă. Nici părinţii şi nici dascălii nu îşi pot explica de ce copilul a făcut stop cardiorespirator, mai ales că nu-l ştiau să sufere de vreo boală.

Marioara Georgeta, directoarea școlii: În avizele de venire la școală spunea că e clinic sănătos. Era un copil vesel, era un copil vioi.

Conducerea şcolii gimnaziale a demarat o anchetă.

În paralel, şi poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri