VIDEO. Mesajul militarilor români din Afganistan de Dragobete

Data publicării:
rechinii albi

Rechinii Albi” din Afganistan transmit iubitelor șiu soțiilor pe care le-au lăsat în țară un mesaj mai puțin obișnuit de Dragobete.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ei s-au înregistrat cântând – ce-i drept, playback – melodia „Cele două cuvinte” ale trupei Taxi.

Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării, însoțit de următorul comentariu:

Sunt luptători neînfricați, puțini ar putea să facă ceea ce lor le este o a doua natură. În unul dintre cele mai fierbinți și periculoase teatre de operații din lume sunt recunoscuți drept profesioniști desăvârșiți.

Nu cedează în fața greutăților, nu se pierd în situații limită dar, când vine vorba de iubire, sunt la fel de timizi ca oricare dintre noi. Și, la fel ca noi, foarte rar recunosc asta.

Astăzi este o zi specială, de aceea, cu gândul la iubitele rămase în țară, "Rechinii Albi" transmit din Afganistan ... "Cele două cuvinte".

Dan Teodorescu, liderul Trupei Taxi, s-a declarat onorat de inedita colaborare cu trupele de elită ale Armatei României și a transmis, prin noi, toată prețuirea pentru militarii noștri români aflați departe de casă.”

Batalionul 341 Infanterie „Rechinii Albi” este pe final de misiune în Afganistan. Militarii urmează să se întoarcă în țară la începutul lunii martie.

Nu este primul astfel de clip al „Rechinilor Albi”. Doi militari s-au înregistrat luna trecută cântând melodia „Ce are ea?” a cântăreţei Delia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri