Video. Momentul în care deputatul lovește cu mașina doi protestatari, la Parlament

Data actualizării: Data publicării:
deputat ioan terea loveste protestatari

Videoclipul cu momentul în care deputatul Ioan Terea lovește cu mașina doi protestatari a fost făcut public. Procurorii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă pe numele deputatului PSD de Sibiu. Dosarul va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Sursă video: Cristian Mihai Dide

Momentul când un deputat a ieşit, miercuri seară, cu maşina din curtea Parlamentului și a lovit două persoane a fost filmat de unul dintre protestatari

Deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzat de vătămare corporală după incidentul de miercuri seară de la proteste. 

Parlamentarul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

El a susținut că cei doi protestatari i-au sărit în față. „Nu aveam cum să-i lovesc, ei au sărit pe mașină, se văd urme pe mașină din lateral. Mașina în față nu are nicio urmă, nimic”, a spus Ioan Terea.

Cei trei au fost audiați până la ora 3 dimineața.

„În această seară, în jurul orei 21.00, poliţiştii Brigăzii Rutiere care acţionau pentru fluidizarea traficului în zona Palatului Parlamentului, au intervenit deîndată la momentul în care au observat un incident rutier în care au fost implicate 3 persoane, doi pietoni şi un conducător auto. Toţi cei în cauză au fost conduşi la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri şi pentru a se stabili situaţia de fapt şi de drept. După finalizarea audierilor vor fi dispuse şi alte activităţi în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii evenimentului”, a informat Poliţia Capitalei.

Câteva sute de oameni au protestat miercuri seară la Parlament față de modificările aduse de coaliția PSD-ALDE, susținută de UDMR, la Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, dar și de modul în care au fost adoptate schimbările.

Manifestarea a avut loc chiar dacă oamenii anunţaseră că nu vor mai ieşi câteva zile în stradă, în semn de respect pentru moartea Regelui Mihai. Cum Parlamentul nu a luat la rândul său o pauză la dezbaterea legilor justiţiei, oamenii au ieşit din nou în stradă, furioşi pe modul în care Statutul Magistraţilor a fost votat pe bandă rulantă de Camera Deputatilor. Timp de șapte ore au stat oamenii în stradă la Parlament.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri