VIDEO. Parcare subterană de 10 milioane de euro, terminată și închisă

Data publicării:
parcarea

Parcarea subterană din Craiova are o valoare de peste 10 milioane de euro şi trebuia să fie inaugurată încă de la sfârşitul anului trecut . Pentru că au apărut diverse probleme în timpul construcţiei, recepţia a fost amânată pentru primăvară această.

După ultima ploaie, un craiovean a filmat cum parcarea se umple cu apă, semn că se produc infiltraţii prin pereţi.

Mihail Genoiu, viceprimar Craiova: „Sunt probleme puţin mai greoaie de realizat la inflitrații în anumite zone de la partea dinspre Calea Bucureşti. Preferăm să mai întârzie o zi aşa cum a fost în mai multe situaţii, dar recepţia să fie făcută cât mai riguros”.

Probleme au sesizat şi reprezentanţii ISU.

Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt ISU Dolj: „Ca şi deficienţe ar fi trecerea prin peretele antifoc al unor cabluri şi conducte ,trecerea unei conducte de plastic la fel prin peretele antifoc şi trebuie izolată pentru a nu se topi”.

Recepţia lucrărilor la parcarea subterană a fost amânată cu 60 de zile, timp în care constructorul va trebui să remedieze situaţia.

Laurenţiu Diaconu, reprezentant constructor: „Dăm asigurări că în dată de 8 mai care este dată de finalizare a acestor mici lucrări de remediere, totul va fi în regulă şi parcarea din punctul nostru de vedere va fi funcţională”.

Până când vor fi gata lucrările, în centrul oraşului parcarea e un chin.

Parcarea de lângă Teatrul Naţional Marin Sorescu din Craiova, care va avea peste 600 de locuri, va fi dată în folosinţă cel mai devreme în luna mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri