VIDEO | Reacția unei cățelușe care și-a revăzut stăpânul după 4 luni

Data actualizării: Data publicării:
catelusa

Cu pupături şi îmbrăţisări. Astfel a fost revederea dintre o căţeluşă şi stăpânul ei la Oradea. Nu se mai văzuseră de 4 luni şi au fost la un pas să fie despărţiţi pentru totdeauna. Omul a lăsat-o în grija unor prieteni când a plecat în străinătate, dar câinele a fugit de la ei, probabil în căutarea celui care a crescut-o. Când s-a întors acasă şi a aflat ce s-a întâmplat, proprietarul a căutat-o două săptămâni zi şi şi noapte.

Când s-au întors acasă, Csaba şi iubita lui au aflat că frumoasa lor căţeluşă Bella nu mai este unde au lăsat-o. Au urmat zile în şir de emoţii.

Nagy Eniko, prietenă: Ne-am dus seară de seară în cartier și am căutat prin toate părțile. Căutam, strigam pe ea, dar din păcate nimic.

În cele din urmă, stăpânul Bellei a tipărit mii de anunțuri: le-a răspândit în toată Oradea și a promis recompensă pentru cine îi aduce înapoi căţeluşa. Când îşi pierduse orice speranţă, un localnic l-a anunțat că a văzut un câine care semăna cu cel din poză, şi care era în grija unui bărbat. A urmat reîntânirea, emoţionantă pentru om şi căţel.

Csaba Laszlo Sucs, proprietarul câinelui: Am strigat-o pe Bella, iar ea când m-a văzut el nu a mai putut să o țină și a fugit la mine. Am început să plâng când am văzut-o.

Csaba Laszlo Sucs, proprietarul câinelui: Beluță, hai mamă aici hai ! Hai tu, cireașa lui tata!

Nagy Eniko, prietenă: Ei doi se împacă foarte bine, nu aș vedea să trăiască unul fără altul. Este când e mai preocupat cu câinele decât de viața noastră. Dar îl înțeleg, este primul său câine.

Stăpânul Bellei a cheltuit două mii de lei în cele două săptămâni de căutări: atât a costat taxiul cu care a bătut Oradea, recompensa pentru găsitorul căţeluşei şi tratamentele la veterinar după regăsire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri