VIDEO. Tânăr bătut că a semnalat un furt

Data actualizării: Data publicării:
batutul

E incredibil ce a păţit un tânăr, după ce i-a atras atenţia unei femei că un individ îi fură portofelul din geantă. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

ACTUALIZARE: Hoțul bătăuș a fost prins de polițiști. Oamenii legii l-au identificat pe agresor în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Acum e în arestul poliţiei pentru 24 de ore şi este cercetat pentru lovire şi tulburarea liniştii publice.


 

Nervos că a fost demascat, hoţul s-a năpustit cu pumnii asupra bunului samaritean. De teamă, tânărul s-a adăpostit într-un magazin din apropiere şi a încercat să sune după ajutor. Nu a apucat, însă. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe agresor fugărindu-şi victima printre rafturile magazinului. L-a prins în dreptul caselor de marcat şi s-a răzbunat. Apoi, a dat să plece din magazin. Speriat că bătaia s-ar putea repeta, tînărul a încercat să blocheze uşa magazinului, iar asta l-a înfuriat si mai tare pe agresor. A urmat o a doua repriză de pumni.

S-a întâmplat la Cluj-Napoca, iar imaginile au fost postate pe Facebook de un utilizator, care a scris: „Să ne întoarcem în Evul Mediu! Plin centrul Clujului, ora 16:30”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânărul bătut nu a depus plângere, însă, după apariţia imaginilor pe internet, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi îl caută acum pe agresor. Când va fi prins, va fi cercetat pentru lovire, alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri