Voturile din Lugoj au mers la spa

Data publicării:
spa lugoj

Inaugurat cu mare fast la sfârșitul lunii mai, Centrul Spa din Lugoj, care a costat un milion de euro, nu este nici acum folosit. Localnicii acuză Primăria că a inaugurat bazinul acoperit doar de dragul campaniei electorale. Autorităţile spun însă că de vină pentru întârziere sunt problemele de la instalaţia de aerisire.

Uşi închise, încăperi pustii şi bazine goale. Inaugurat acum mai bine de cinci luni, centrul spa din Lugoj a fost închis după doar câteva zile. Nu avea salvamar, medic şi nici aviz de funcţionare de la ISU. Pentru centru, s-au prevăzut din buget anul acesta peste 5 milioane de lei, din care s-au cheltuit aproape 280.000 de lei.

„Este de văzut cum s-au cheltuit acești bani, dacă toate facturile care au fost plătite au fost și acoperite în lucrări realizate şi dacă toate lucrările realizate au avut parte de verificările din graficul de verificări”, a spus Marius Martinescu, consilier local al municipiului Lugoj.

„Am solicitat în scris câteva răspunsuri domnului primar, care are termen 10 zile conform termenului legal să ne pună la dispoziție documentele pe care le-am solicitat”, a adăugat Liviu Brândușoni, consilier local al municipiului Lugoj.

Plecat peste hotare, edilul a anunţat că va comenta situaţia la revenirea în ţară. Viceprimarul încearcă să lămurească lucrurile.

„Spa-ul din Lugoj mai are foarte puțin lipsă ca să fie funcțional. Ce mai e nevoie, la instalația de aerisire este o neconcordanță de proiect tehnic și ce au găsit la fața locului constructorul”, a declarat Cristian Galescu, viceprimarul din Lugoj.

Localnicii fac haz de necaz.

- Doar promisiuni, a fost inaugurat de două ori pe motiv de campanie electorală, dar făcut baie nu a făcut nimeni aici.

- Ce să mă bucure, sunt numai buruieni. Îi dezastru din câte se vede.

Centrul SPA ar fi trebuit să fie dat în folosinţă încă din 2014.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri