O femeie a născut în mașină, în traficul infernal din București

Data actualizării: Data publicării:
poza trafic aglomerat

Misiune specială pentru un echipaj al Poliţiei Rutiere din Capitală. Agenţii au escortat la Spitalul Filantropia o femeie însărcinată, care intrase în travaliu în timp ce se afla în trafic. Bebeluşul a venit pe lume înainte de sosirea la destinaţie. Preventiv, poliţiştii le-au spus părinţilor... cum îi cheamă, în caz că aceştia nu au inspiraţie la alegerea numelui copilului.

Cei trei agenţi de la Rutieră erau în zona Iuliu Maniu din Capitală, când o femeie i-a anunţat că un cuplu aflat într-o maşină are nevoie de ajutorul lor.

Ovidiu Andrei, agent principal la Brigada Rutieră Bucureşti: „Doamna... care deja era în travaliu şi copilul era jumătate născut şi văzând clar starea de necesitatei-am zis să circule aproape de mine cu avarile puse să nu facem vreun accident, cu ajutorul sirenelor de pe maşini să ajungem la spital.”

Vlad Ungar, reporter Digi24: „Cei doi soţí au plecat cu maşina din Argeş, iar în drum spre Bucureşti femeii i s-au intensificat contracţiile aşa că a fost nevoie de un echipaj de la Brigada Rutieră care să îi escoteze până aici, în curtea spitalului Filantropia.”

Bebeluşul n-a mai avut răbdare şi a venit pe lume în maşină.

Roxana Chirilă, medic specialist ginecolog: „Doamna a ajuns într-o stare foarte bună cu copilul născut, cu cordonul ombilical neclampat pe abdomen, îl ţinea în braţe.”

E vorba de o fetiţă care cântăreşte patru kilograme şi e perfect sănătoasă. Acum, ea ar putea primi un nume care să-i amintească de aventura venirii pe lume. Agenţii care le-au sărit în ajutor părinţilor i-au vizitat la spital şi i-au adus flori mamei.

Ovidiu Andrei, agent principal la Brigada Rutieră Bucureşti: „Am intrebat cum o cheamă şi i-am zis, dacă au vreo preferinţă, pe mine mă cheamă Ovidiu, pe colegul, Dan, şi celălalt coleg, Dumitru. Dacă le aşează în vreun fel...”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri