VIDEO. Momente amuzante în timpul vizitelor lui Dragnea prin țară

Data actualizării: Data publicării:
stalpul

Chiar în inima judeţului Teleorman, la Alexandria, un stâlp nu a putut fi scos din mijlocul sălii de sport pe care liderul PSD tocmai o inaugura. De ceva surprize a avut parte Liviu Dragnea şi de la cultivatorii de roşii, pe care îi susţine cu un program special, finanţat din bani de la buget.

Noua sală de sport din Alexandria le-a dat ceva bătăi de cap autorităţilor. Mai ales că de la centru sosiseră pentru inaugurare Liviu Dragnea şi ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh. Un stâlp a rămas de neclintit în mijlocul sălii. Chemată în ajutor, nici echipa de handbal a oraşului nu a reuşit să îl mute.

„Am înţeles că atunci când au pus fileul astăzi de dimineaţă au tensionat foarte mult firul de metal care ţine fileul şi acolo s-a înţepenit puţin”, a explicat ulterior Liviu Dragnea.

Citește și ”Ce urmărește Dragnea prin desecretizarea arhivei SIPA”

Roşiile româneşti l-au luat prin surprindere pe liderul PSD în judeţul Olt, în comuna Cilieni. Liviu Dragnea a rămas surprins să afle ce soi cultivă legumicultorii olteni.

-  Dar ce soi e ăsta?

-  Paris.

- Au! Pe ăsta nu-l ştiam.

Ministrul agriculturii s-a remarcat, în schimb, prin modul în care mănâncă roşia românească, spre uimirea unor reporteri: „Toate sunt bune. Ia uitaţi!”

Invitat să bea un pahar de tărie, Liviu Dragnea a refuzat, nu înainte să explice de ce nu se bea pălină în sudul ţării.

„Păi aici, în sud, dacă se bea pălincă, se ia filmul la toată lumea. E prea cald aici. Aici ţuică cu brânză şi cu roşii. Vara, seara, pe răcoare înainte de masă aşa se serveşte. După ce ieşi din solar, te-ai spălat, s-a răcorit nişte brânză cu roşii şi cu ţuică după care pui fript la grătar şi cam atât, cu mujdei”, a explicat liderul PSD.

Liviu Dragnea s-a aflat în ultima săptămână într-un turneu prin judeţele Olt, Teleorman, Dolj, Bacău, Ialomiţia, Buzău şi Maramureş. În weekendul trecut, el a fost la Bistrița, unde a participat la stabilirea unui record în privința costumului popular.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri