VIDEO. Momentul în care este împinsă tânăra de 25 de ani în fața metroului

Data actualizării: Data publicării:
moment crima metrou dristor 1

Au apărut imaginile cu momentul crimei de la metrou, surprinse de camerele de supraveghere. O femeie de 36 de ani a împins-o, marți seară, în stația de metrou Dristor 1 pe o tânără de 25 de ani în fața trenului. Miercuri seară, suspecta principală în acest caz a fost arestată pentru 30 de zile.

Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere spun totul: Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani, stătea lângă un stâlp de susținere, atunci când Magdalena Șerban, femeia de 36 de ani, vine din spatele ei și o împinge pe șine.

Tânăra a încercat să se salveze și să urce înapoi pe peron, însă în acel moment agresoarea a lovit-o cu piciorul, apoi a fugit. Alina Ciucu a încercat din nou să urce pe peron, dar n-a mai avut timp. Trenul a intrat cu viteză în stație și a strivit-o.

Anchetatorii spun că, înainte de a comite crima, femeia a încercat să împingă o altă tânără sub roțile metroului, însa aceasta s-a luptat cu ea și a reușit să scape cu viață.

VIDEO. Cum s-a luptat prima tânără împinsă în fața metroului, în stația Costin Georgian

Ce scria pe Facebook femeia care a ucis o tânără la metrou: îl acuza pe fratele ei de abuz sexual

Povestea tristă a tinerei ucise la metrou. Tatăl adoptiv al fetei: „Nu pot da vina pe femeia care a împins-o”

Eugen Tomac (PMP): Tânăra ucisă la staţia Dristor era colega noastră

Prima ipoteză a anchetatorilor în cazul crimei de la metrou. Suspecta, cercetată pentru omor şi tentativă de omor

Miercuri, Magdalena Şerban va fi dusă la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru omor şi tentativă de omor. Ea este din Craiova şi, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, a fost incoerentă pe toată durata audierilor, nefurnizându-le anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo.

Conform unor surse judiciare, în imaginile video cu primul incident, petrecut la staţia de metrou Costin Georgian, se poate observa că femeia a împins-o pe victimă de trei ori, nereuşind să o arunce pe şine. Victima ar fi opus rezistenţă, iar la un moment dat s-a şi luptat cu agresoarea, reuşind într-un final să fugă.

În cazul celui de-al doilea incident, de la staţia Dristor, imaginile arată că tânăra de 25 de ani a fost împinsă şi a căzut pe şine exact la momentul la care trenul a ieşit din tunel. Tânăra a reuşit să se ridice, pe şine, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul, iar victima a căzut din nou, fiind lovită de metrou. La acel moment, în staţia de metrou se aflau puţine persoane.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri