VIDEO. Momentul șocant în care Palada îl agresează pe Goțiu

Data publicării:
palada

Postul B1 a difuzat, în această seară, imaginile în care vicepreședintelui Senatului, Mihai Goțiu, este agresat de Mirel Palada, chiar în studioul televiziunii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Parlamentarul USR a depus plângere penală împotriva fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta și spune că, de acum înainte, se va dedica reducerii comportamentelor violente prin mass-media

Am depus plângere penală. Pentru a nu mai exista dubii: am depus plângere penală împotriva lui Mirel Palada și nu am de gând să o retrag. Acesta a fost și va rămâne singurul meu mod de a mă apăra în fața agresiunilor: justiția”, a anunțat, pe contul său de Facebook, Mihai Goțiu.

Agresiunea s-a produs miercuri seară, în pauza de publicitate a unei emisiuni.

„Era în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada în mod constant intervenea peste ce aveam eu de spus când eram întrebat. După ce l-am rugat să mă lase să termin ce am de spus, a patra oară când a intrat peste mine am spus: unul dintre motivele pentru care am intrat în politică e și faptul că m-am săturat de asemenea politicieni nesimțiți care nu te lasă să vorbești”, a spus Mihai Goțiu.

„În pauză a început să spună: să nu cumva să mai îndrăznești să mă faci nesimțit, nu mai țin minte exact, rezulta că după emisiune o să văd eu... Am zis: dacă continuați să mă întrerupeți o să spun că e complet nesimțit. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio de la pază au intervenit și l-au scos”, a adăugat senatorul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri