VIDEO. Operațiune dificilă pentru salvarea unei femei căzute în fântână

Data actualizării: Data publicării:
salvare din fantana (3)

Operaţiune dificilă de salvare pentru pompierii bihoreni. Sâmbătă seara, echipajele ISU Crişana au fost chemaţi să urgenţă într-o gospodărie din oraşul Marghita, pentru a salva o femeie care a căzut într-o fântână.

Apelul de urgenţă a fost dat sâmbătă, puţin înainte de ora 20. Două echipaje de pompieri din Marghita au pornit de urgenţă spre locul indicat. Salvatorii au constatat că victima se afla în apă până la nivelul taliei, într-o fântână adâncă de aproximativ 8 metri și cu diametrul de circa 75 de centimetri.

„Unul dintre membrii echipajului de pompieri, asigurat cu cordiţe de salvare, a coborât în fântână, asigurând victima pentru acțiunea de evacuare, după care, cu ajutorul centurilor de siguranță, corzilor de salvare și a altor accesorii specifice, septuagenara a fost scoasă, cu operativitate, la suprafață, de pompierii militari”, a declarat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

salvare din fantana (2)
salvare din fantana (2)

Paramedicii i-au acordat primul ajutor femeii care prezenta hipotermie și multiple escoriații. Victima a fost transportată apoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

Editor web: Adrian Laboş
Imagini: ISU Crişana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri