VIDEO. Plaja cu cel mai fin nisip

Data publicării:
nisip

Plaja din Sfântu Gheorghe este una dintre cele mai sălbatice nu doar din România, ci din întreaga Europă. Aflată la gura de vărsare a Dunării în mare, întinderea de nisip e preferată de turiştii care-şi doresc să vadă natura cât mai puţin schimbată de intervenţia omului.

Turiștii se urcă în minicaruri, nerăbdători să vadă una dintre atracțiile zonei. În nici 10 minute, ajung la destianție: plaja din Sfântu Gheorghe.

Plaja sălbătică se întinde pe câțiva kilometri. Plimbarea pe nisipul afânat este o adevărată escapadă în natură și necunoscut. Cosmin Marinov nu este pentru prima dată la Sfântu Ghe. Își rezervă mereu timp să ajungă în locul lui preferat.

Cosmin Marinov: Este cea mai salbatică, ai nişte kilometri de plajă sălbatică cum n-ai pe tot litoralul. Locul ăsta mi se pare unic. Ai Dunărea care vine aici, ai mare cât vezi cu ochii.

Plaja formată chiar lângă gura de vărsare a Dunării oferă vizitatorilor un peisaj unice: valurile din mare se sparg în apa adunată de fluviu din râurile continentului.

Paul Greavu, reporter Digi24: Plaja are multe secrete, unul e legat de nisip, despre care se spune că este cel mai fin de pe coasta românească.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri