DigiVOX. Plouă în stația de metrou Titan

Data publicării:
titan

În stația de metrou Titan apa curge din tavan, ca o ploaie. Un telespectator Digi24 a trimis imaginile pe adresa redacției.

În stația de metrou Titan ai nevoie de umbrelă. Ploile recente au făcut ca apa să se infiltreze și să plouă efectiv în stație prin cupola de ciment, scurgerea situându-se exact leagă lămpile de iluminat”, ne-a scris telespectatorul Digi24 care ne-a transmis imaginile.

Probleme au fost nu numai la metrou. Ploaia torenţială din noaptea de marți spre miercuri a inundat mai multe şosele din Bucureşti şi Ilfov. Cel puţin douăzeci de canale şi trei guri de scurgere au refulat. Pompierii au început să cureţe drumurile inundate de apă şi să desfunde canalizările.

De marți, de la ora 18:00, este în vigoare un cod portocaliu de ploi în 14 județe.


 

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri