Mecanicul auto care garantează lucrările cu înregistrări video

Data actualizării: Data publicării:
service auto

Idee inedită a proprietarului unui service auto din Timişoara. Pentru a-şi asigura clienţii că piesele vechi sunt înlocuite cu unele de calitate, mecanicul filmează toate reparaţiile şi la final le oferă proprietarilor maşinilor un CD cu întrega operaţiune, relatează Digi24. Astfel, spune el, clienţii nu sunt obligaţi să stea în atelier să urmărească reparaţiile.

Alexandru este mecanic auto în Timișoara de aproape 10 ani. A pornit afacerea într-un garaj închiriat, iar acum are propriul service. Tânărul vrea să-şi vadă clienţii mulţumiţi.

Frica lor cea mai mare este că nu se schimbă, nu se înlocuiesc filtrele, uleiul, piesele mașinii. Nu face nimeni în România chestia asta. Vine omul cu mașina, eu am o cameră cu care filmez operațiunea, înlocuirea piesele. O transfer pe calculator, scriu un CD și îl înmânez clientului”, spune Alexandru Spiță, mecanic auto.

Şoferii sunt încântaţi:

- Foarte bun. Vezi exact ce se întâmplă cu mașina ta, ce piese intră, ce piese ies din ea.

Ajutorul lui Alexandru la service auto este chiar fratele lui mai mic.

Cu timpul a început să-mi placă și a devenit o pasiune și încet, încet asta vreau să fac. Aveam planuri de mic să mă fac pompier, avocat, ce vor copiii, dar acum ăsta-i visul meu, să devin mecanic și să lucrez cu el în continuare”, spune Robert Julian Dan.

Alexandru crede că serviciile sale vor fi apreciate de clienţi şi plănuieşte să-şi extindă afacerea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri