O renumită rețea de magazine second-hand vine în România

Data publicării:
used products
FOTO: captură youtube

Rețeaua de magazine Used Products, renumită pentru specializarea ei în cumpărarea și vânzarea produselor second-hand va intra pe piața din România (București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Brașov) prin vânzarea de franciză. Oferta olandezilor urmează să fie detaliată la un forum de profil din București, peste două săptămâni.

used products
FOTO: captură youtube

„Fie că vrei să scapi de un produs care nu-ți mai folosește în activitea ta de zi cu zi sau ești în căutarea unui produs, de care ai nevoie pentru o perioada scurtă de timp, și nu dorești să aloci un buget mare pentru achiziționarea lui, magazinele Used Products sunt destinația pe care o cauți!", este mesajul companiei olandeze, potrivit Profit.ro.

Used Products este o companie fondată în urmă cu 20 de ani în orașul olandez Alkmaar, având în prezent are o rețea de peste 50 de magazine în Olanda, Belgia, Spania și Austria.

Used Products cumpără şi vinde de la smartphone-uri, sisteme audio, DVD playere şi computere la bijuterii de aur, ceasuri, articole de uz casnic, unelte de bricolaj, biciclete şi altele, notează Used Products.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri