Atac armat în SUA: doi morţi și trei răniţi

Data actualizării: Data publicării:
sua atac

Doi oameni au fost ucişi şi cel puţin trei au fost răniţi într-un supermarket din statul american Colorado, după ce persoane necunoscute au tras cu armele. Martorii susţin că au auzit peste 10 focuri. Autorităţile, care au mobilizat zeci de echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţe, au anunţat că atacatorul sau atacatorii au fost neutralizaţi. Nu este clar, în acest moment, dacă a fost vorba de unul sau de mai mulţi agresori. În acelaşi timp, anchetatorii spun că nu există indicii că ar fi vorba de un atac terorist.

Poliţia din Thornton, Colorado, a anunţat la ora locală 17:27 că un atac armat a avut loc la un supermarket din oraş. La faţa locului au ajuns imediat numeroase echipaje, dar şi localnici.

„Am primit un telefon prin care eram anunţată că sunt executaţi oameni la Walmart”, a povestit o femeie.

„Am vorbit un un domn care mi-a spus că era în spatele magazinului când a auzit împuşcăturile. Mi-a spus că a auzit între 8 şi 12 focuri de armă. El s-a dus prin uşa de primire marfă şi, împreună cu câţiva angajaţi, a deschis uşa ca să scoată oamenii”, a adăugat o alta.

Angajaţii magazinului au fost sfătuiţi să se ascundă.

Un jurnalist local, aflat la filmare, era să fie împuşcat de poliţiştii care l-au găsit în tufişurile de lângă complexul comercial.

După mai bine de o oră, autorităţile au anunţat că atacul s-a încheiat. Oraşul Thornton este la circa 20 de kilometri de Aurora, acolo unde, în 2012, un bărbat a ucis 12 persoane şi a rănit alte 70 într-o sală de cinema.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri