C. Ronaldo și J. Mourinho, suspectați de evaziune

Data actualizării: Data publicării:
ronaldo 1

Scandal de evaziune fiscală în fotbalul internaţional. Antrenorului echipe engleze Manchester United, Jose Mourinho, şi atacantul clubului spaniol, Real Madrid, Cristiano Ronaldo, sunt suspectaţi că ar fi profitat de un sistem elaborat de evaziune fiscală pentru a ascunde bani de fisc.

„Informaţiile deţinute de Ministerul Finanţelor coincid cu ceea ce a apărut în presă. Ceea ce pot să spun este că fiscul este o agenţie extraordinar de profesionistă şi, nu se putea altfel, va face investigaţiile pe care le consideră oportune. Cristiano Ronaldo va fi anchetat aşa cum se procedează şi în cazul spaniolilor”, a spus Fernandez de Moya pentru Cadena Cope, potrivit News.ro.

Vorbim de cel puţin 150 de milioane de euro în cazul atacantului portughez şi de 12 milioane de euro în cazul antrenorului celor de la Manchester United.

Banii ar fi fost transferaţi în conturi offshore din Insulele Virgine. Agentul care îi reprezintă pe cei doi şi prin intermediul căruia s-ar fi desfăşurat tranzacţiile neagă acuzaţiile.

Dezvăluirile apar în urma unei anchete jurnalistice coordonate de portalul francez de ştiri Mediapart.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri