Copil atacat de aligator, într-un parc Disney

Data publicării:
disneycopil

Familia cu trei copii este din statul Nebraska și se relaxau în apropiere de malul apei când a avut loc incidentul. Pe malul apei nu se afla niciun semn care să interzică înotul și deși copilul se afla chiar la marginea lacului nu există niciun indiciu că înota.

Tatăl copilului a suferit răni minore pe brațe în încercarea de a-și salva copilul.

Un reprezentant al poliţiei a spus că este puţin probabil ca băiatul să fie găsit în viaţă. 

Şeriful Jerry Demings a declarat că marţi seara, la ora 21.16, au primit un apel la 911 în care solicita intervenţia în cazul unui „copil de doi ani care a fost atacat de un aligator”. S-a intervenit imediat și circa 50 de agenți au început să caute copilul. Patru aligatori au fost scoși până acum din lac și uciși pentru a fi examinați, dar nu s-a găsit nicio dovadă, au precizat autoritățile.

Sperăm că vom reuși să găsim copilul până se luminează. Nu plecăm fără el. Ca tată, ca bunic, sperăm la vești cât mai bune, dar bazându-mă pe experiența mea de 35 de ani în poliție, știu că ne așteaptă momente grele”, a spus șeriful.

Disney a transmis, printr-un purtător de cuvânt, că este alături de familie și că ajută autoritățile în căutarea băiatului.

„Toată lumea de la Walt Disney este devastată de acest accident tragic. Gândurile noastre se îndreaptă către familie. Ajutăm familia și facem tot ce putem ca să ajutăm autoritățile”, a transmis compania. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri