Crima de la metrou, în presa străină

Data actualizării: Data publicării:
daily mail

Crima de la metroul bucureştean a atras atenţia şi presei internaţionale. Tabloidul britanic Daily Mail scrie despre tânăra de 25 de ani care a fost ucisă.

Cotidianul menţionează că principala suspectă pentru oribila crimă, o femeie de 36 de ani, a fost arestată sub acuzaţia de omor.  "Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, a fost omorâtă după ce a fost strivită sub şinele garniturii de metrou la staţia Dristor 1, în Bucureşti, marţi seară", publică Daily Mail. "Pasagerii au crezut iniţial că tânăra s-a sinucis, dar după ce au fost cercetate imaginile suprinse de camere, poliţia a constatat că ea a fost împinsă". 

Tabloidul precizează că "autorităţile au transmis imaginile cu suspecta şi o femeie a fost arestată în acea noapte". 

Subiectul a fost preluat şi de publicaţia italiană Corriere della Sera, care scrie că o femeie cu probleme psihice a împins o tânără pe şinele de tren. Cu titlul "Oroare la Bucureşti", cotidianul Corriere della Sera a publicat imaginile teribile surprinse la metrou de camerele video de supraveghere. 

Corriere della Sera citează televiziunile din România, precizând că "autoarea gestului nechibzuit a fost identificată ca Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, în prezent reţinută în închisoare fiind acuzată de crimă şi supusă unui examen psihiatric. Motivul? Pentru moment este inexplicabil, deoarece Şerban a mai încercat să ucidă o altă fată cu puţine ore înainte, într-o altă staţie de metrou". 

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a ajuns în faţa unei garnituri de metrou. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arată pe Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani, stătea lângă un stâlp de susținere, atunci când Magdalena Șerban, femeia de 36 de ani, vine din spatele ei și o împinge pe șine.

Tânăra a încercat să se salveze și să urce înapoi pe peron, însă în acel moment agresoarea a lovit-o cu piciorul, apoi a fugit. Alina Ciucu a încercat din nou să urce pe peron, dar n-a mai avut timp. Trenul a intrat cu viteză în stație și a strivit-o.

Înainte de a comite crima, femeia a încercat să împingă o altă tânără sub roțile metroului, însă aceasta s-a luptat cu ea și a reușit să scape cu viață.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri