Jocurile Olimpice 2016. Oameni nemulțumiți de condițiile de cazare de la Rio de Janeiro: în loc de duș e o gaură în perete de unde iese apa

Data publicării:
conditii cazare rio apa curge din perete

Satul pentru jurnaliştii acreditaţi la Olimpiadă are, în total, 5800 de camere, de două stele. Fiecare noapte de cazare costă 239 de dolari, iar organizatorii le descriu drept curate şi funcţionale. Unii dintre cei care stau în ele au descoperit însă altceva.

Aici ar trebui să fie capul de duş. Nu există. Poate urmează să fie montat în zilele următoare. Nu sunt sigur. Nu există capul de duş, dar apa tot iese, aşa că poţi face duş, dar nu este ideal”, spune Jeff McTainsh, jurnalist din Noua Zeelandă.

Probleme au fost şi în camera vecină, unde stătea un alt jurnalist. O ţeavă de apă s-a spart şi a inundat totul. Angajaţii satului pentru jurnalişti au fost foarte amabili şi au reuşit să repare avariile, spun jurnaliştii care au surprins imaginile.

În schimb, turiştii care au venit la Rio de Janeiro să urmărească Olimpiada, nu sunt atât de îngrijoraţi, în ciuda riscurilor de securitate şi a virusului Zika.

Iată ce spun turiștii:

Armata e pe stradă, poliţia e pe stradă, toată lumea este foarte amabilă. Trebuie să ai grijă unde mergi şi cu cine mergi.”

„Toată lumea pare entuziastă, toţi te primesc cu căldură. Cred că toţi au făcut tot ce puteau face şi că vor fi nişte Jocuri Olimpice plăcute.”

Comitetul Internaţional Olimpic se aşteaptă ca cel puţin 500 de mii de oameni să vină la Rio, pentru Jocurile Olimpice care vor începe la 5 august.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri