Un actor a fost împuşcat mortal în timpul filmărilor pentru un videoclip

Data actualizării: Data publicării:
Firearms Enthusiasts Practice Shooting At Gun Range
Foto: Gulliver/Getty Images

Un actor a murit în oraşul australian Brisbane luni, după ce a fost împuşcat în timpul filmărilor pentru un videoclip al grupului hip-hop Bliss n Eso, informează BBC citat de News.ro.

Firearms Enthusiasts Practice Shooting At Gun Range
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul, care avea în jur de 20 de ani, a suferit o rană mortală în zona pieptului, în interiorul barului Brooklyn Standard din centrul oraşului Brisbane, a precizat Poliţia din statul australian Queensland.

Mai multe focuri de armă au fost trase în timpul filmărilor, luni, în jurul orei locale 14.00 (04.00 GMT), a precizat inspectorul de poliţie Tom Armitt. 

Videoclipul era turnat pentru una dintre piesele grupului hip-hop Bliss n Eso, ai cărui membri sunt originari din Sydney.

Managerii trupei au dat publicităţii un comunicat de presă în care au confirmat decesul tânărului actor.

”Echipa de producţie a videoclipului colaborează la această oră cu Poliţia, pe care o ajută în anchetă. În acest moment nu putem să facem alte comentarii pe această temă”, se afirmă în acea declaraţie oficială.

Membrii grupului Bliss n Eso nu erau prezenţi la faţa locului în acel moment.

Inspectorul Tom Armitt a confirmat că Poliţia a demarat o anchetă.

Potrivit spuselor sale, membrii echipei de filmare au aplicat victimei manevre de resuscitare, însă actorul a murit în urma rănilor suferite.

Nicio altă persoană nu a fost rănită.

Australian Associated Press citează un martor oculare care a spus că a auzit o serie de împuşcături puternice.

Blake Shaw, muncitor în construcţii, lucra la etajul situat deasupra barului în momentul producerii incidentului.

”Cred că au fost trei împuşcături apoi, după cinci minute, au venit poliţiştii”, a spus el.

Blake Shaw a dezvăluit că a privit printr-o gaură din podea şi a văzut mai multe bancnote aruncate în jurul barului cu băuturi şi pieptul unui bărbat acoperit cu sânge.

Brooklyn Standard a fost închiriat pentru acele filmări în afara programului de funcţionare a barului. Barul va rămâne închis pe întreaga durată a zilei de luni.

O scenă din continuarea filmului ”Pacific Rim”, în care joacă actorul britanic John Boyega, a fost filmată în aceeaşi zonă în urmă cu câteva săptămâni.

Un purtător de cuvânt al producătorilor peliculei a declarat pentru presa australiană că incidentul de luni nu are nicio legătură cu acel film.

Bliss n Eso este un grup australian hip-hop ai cărui membri sunt originari din Sydney. Grupul a lansat până în prezent cinci albume de studio şi a avut două piese care au debutat pe primul loc în topul australian. Bliss n Eso a câştigat şi un premiu ARIA (echivalentul australian al premiilor Grammy) la categoria ”cel mai bun disc urban”, în 2008, pentru albumul ”Flying Colours”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri