VIDEO. Donald Trump, declarații inedite despre Vladimir Putin și Kim Jong-un

Data publicării:
Donald Trump GettyImages-488226322-4

Donald Trump, candidat republican: „Am regrete, absolut. Nu vreau să discut care ar fi regretele, dar aş fi putut face unele lucruri diferit, poate aş fi folosit un limbaj diferit în unele situaţii, dar până la urmă sunt mulţumit de rezultat. Cred că dacă nu mă comportam aşa cum am făcut-o, nu cred că aş fi avut succes. Dacă nu merg până la capăt şi dacă nu câştig, voi considera că totul a fost o pierdere de timp, energie şi bani”.

În mod cu totul neaşteptat, interviul a fost acordat celebrei prezentatoare Megyn Kelly, de la Fox News, pe care Donald Trump a jignit-o de nenumărate ori în timpul campaniei. Cu toate acestea, discuţia s-a desfăşurat într-o atmosferă amicală.

Donald Trump şi-a schimbat atitudinea şi în privinţa preşedintelui comunist al Coreei de Nord şi a premierului britanic David Cameron.

Megyn Kelly: Aţi spus că aţi sta de vorbă cu Kim.

Donald Trump: Da, aş vorbi cu el. Nu am nicio problemă să stau de vorbă cu el (Kim Jong-un, n.red.).

Donald Trump, candidat republican: El (David Cameron, n.red.) are o mulţime de probleme şi cred că ceea ce a spus a fost nepotrivit. Nicio problemă. Sunt sigur că voi avea o relaţie bună cu el.

Donald Trump şi-a schimbat părerea şi despre preşedintele rus Vladimir Putin pentru care îşi declara recent admiraţia şi pe care l-a criticat acum pentru anexarea Crimeei.

În acest moment, nominalizarea omului de afaceri drept candidatul republicanilor pentru Casa Albă este mai mult o formalitate. Lupta o va duce, cel mai probabil, cu Hillary Clinton. Analiştii politici de peste Ocean spun că fosta Primă Doamnă nu mai are cum să piardă alegerile preliminare în faţa contracandidatului său, Bernie Sanders.

Deşi a pierdut statul Oregon în faţa senatorului de Vermont, Hillary Clinton a câştigat Kentucky. Acum mai are nevoie de doar 92 de delegaţi pentru a deveni oficial candidatul democraţilor, rezultat uşor de obţinut, spun experţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri