VIDEO. Presa japoneză a publicat imagini cu momentul asasinării lui Kim Jong Nam

Data publicării:
kim jong-nam

Un post japonez de televiziune a publicat luni imagini de pe camerele de supraveghere din aeroportul Kuala Lumpur care ar arăta momentul în care fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong Un a fost asasinat de o femeie, relatează Reuters citat de News.ro.

kim jong-nam

Înregistrarea arată scena din două unghiuri diferite. În imagini se vede o femeie cu bluză albă care apucă un bărbat de cap, din spate, cu ambele mâini, după care se îndepărtează.

O altă femeie este văzută îndepărtându-se, de asemenea, rapid, într-o altă direcţie, după asalt, dar nu este clar dacă şi ea a participat la atac.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Apoi, bărbatul atacat pare să se împiedice şi îşi şterge faţa. Alte clipuri îl arată cerând ajutorul oamenilor, în timp ce gesticulează şi îşi arată faţa. El este escortat, în cele din urmă la clinică.

Reuters nu a putut verifica independent autenticitatea clipurilor, iar poliţia nu a comentat.

Într-o conferinţă de presă organizată duminică, un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că victima s-a plâns la aeroport că două femei i-au “şters faţa cu un lichid”.

Kim Jong Nam a fost asasinat pe aeroportul internaţional Kuala Lumpur, în timp ce se pregătea să plece la Macao. Poliţia a arestat patru persoane în acest dosar şi caută alţi patru bărbaţi nord-coreeni, despre care se crede, însă, că au fugit din ţară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri