VIDEO. Una dintre vilele lui Vladimir Putin, filmată din dronă

Data publicării:
vila putin

Averea lui Vladimir Putin e o sursă inepuizabilă de speculaţii. Unii spun că ar fi cel mai bogat om din lume şi că ar fi strâns cel puţin 200 de miliarde de dolari. Pe hârtie e mult mai modest: un salariu anual în jurul a 120.000 de dolari, două apartamente, un teren şi trei maşini de producţie locală. Cel mai aprig critic al său, Alexei Navalnîi, spune că are dovezi concrete că liderul rus deţine, pe numele unui apropiat, o uriaşă proprietate de 50 de hectare la graniţa cu Finlanda, pe care a reuşit să o filmeze cu o dronă.

Alexei Navalnîi: Ne apropiem de insula Lodochni. Aici, suntem deasupra peninsulei alăturate, unde vedem în pădure o clădire rezidenţială mare - cel mai probabil, e vorba de locul în care stau servitorii.

Puţin mai departe, e un garaj. Mergem mai departe şi, în partea stângă, unde se termină copacii, vedem un drum îngrijit. Leagă insula Lodochni de peninsulă. Tot aici a fost construit şi un heliport.

Imediat, vedem una din casele de oaspeţi, care are o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Nu e Vila Sellgren, e o nouă clădire stilizată astfel încât să semene cu ea.

Ne continuăm zborul şi mergem către cel mai îndepărtat colţ al insulei. Aici, putem vedea acoperişul roşu şi peisajul cunoscut. Aceasta e faimoasa Vilă Sellgren. E, practic, în forma ei originală. În acte, suprafaţa utilă e relativ mică: 745 de metri pătraţi. Nu e suficient de mare pentru preşedinte, dar vom vedea cum a fost rezolvată această problemă.

Vila e situată tocmai la capătul insulei, înconjurată de grădini extrem de bine îngrijite. Fireşte, mai ai aici şi o privelişte incredibilă a Golfului Viborg. Să o admirăm şi noi!

Ne întoarcem şi vedem imediat că există o anexă construită lângă clădirea istorică. E de două ori mai mare decât vila originală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri