10 milioane de dolari pentru secretele lui Trump

Data publicării:
President Elect Trump Continues His "Thank You Tour" In Grand Rapids, Michigan
GRAND RAPIDS, MI - DECEMBER 9: President-elect Donald Trump looks on during a rally at the DeltaPlex Arena, December 9, 2016 in Grand Rapids, Michigan. President-elect Donald Trump is continuing his victory tour across the country. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)

Recompensă de zece milioane de dolari pentru dezvăluirea oricărui secret care ar duce la suspendarea lui Donald Trump. Propunerea vine din partea lui Larry Flynt, fondatorul revistei pentru adulţi „Hustler”.

Cu o avere de peste 200 de milioane de dolari, el are şi un argument pentru această soluţie extremă: susţine că şeful Casei Albe trebuie să plece rapid din funcţie, pentru a nu provoca ţării şi mai mult rău.

Flynt mai spune că Trump a adus pagube imense imaginii Statelor Unite, fie că vorbim de legăturile cu Rusia, retragerea din acordul climatic sau modul în care tratează problema Coreei de Nord.

Nu este prima oară când Flynt oferă bani în schimbul unor astfel de informaţii. În 1998, detalii compromiţătoare obţinute de el în schimbul unui milion de dolari au provocat demisia unui congresman, aflat în cursa pentru şefia Camerei Reprezentanţilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri