Actorii de la Hollywood, apel la toleranță și incluziune la Premiile SAG

Data publicării:
The 23rd Annual Screen Actors Guild Awards - Roaming Show
LOS ANGELES, CA - JANUARY 29: Actors Octavia Spencer (L) and Taraji P. Henson during The 23rd Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 29, 2017 in Los Angeles, California. 26592_012 (Photo by Christopher Polk/Getty Images for TNT)

Cea de-a 23-a ediție a Premiilor Sindicatului Actorilor a fost una încărcată de declarații politice. Actorii de la Hollywoord au făcut apel la toleranță, incluziune și unitate, în contextul în care președintele Donald Trump a blocat temporar intrarea în Statele Unite a cetăţenilor din şapte ţări predominant musulmane.

Trofeele Sindicatului Actorilor pregatesc terenul pentru apogeul sezonului de premiere in lumea filmului, editia Oscarurilor. Digi24 şi Digi Film vor transmite în exclusivitate în România cele mai importante premii hollywoodiene, pe 26 februarie.

Ashton Kutcher a deschis seara şi a dat tonul declaraţiilor politice făcute de la Premiile Sindicatului Actorilor de la Hollywood.

Bună seara membrilor Sindicatului Actorilor, tuturor celor de acasă şi tututor celor din aeroporturi, care au loc în America mea!”, a spus actorul.

Cei 120.000 de membri ai organizaţiei au decis ca cel mai important premiu al serii să meargă la Hidden Figures", ecranizarea poveştii adevărate a trei matematiciene de culoare care au luat parte la cursa spaţială din anii 60. Filmul a primit trofeul pentru cea mai bună distribuţie a unui film artistic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Este o poveste despre unitate. Este o poveste despre ce se întâmplă când trecem peste diferenţe şi lucrăm împreună ca membri ai rasei umane: câştigăm. Dragostea câştigă de fiecare dată”, a spus actrița Taraji Henson în discursul de mulțumire.

Denzel Washington şi Emma Stone au primit premiile pentru cele mai bune roluri principale, în Fences" şi La La Land".

Trăim vremuri complicate în lume şi în ţara noastră. Se întâmplă lucruri de neiertat şi înspăimântătoare şi trebuie să facem ceva”, a spus și actrița Emma Stone.

La rândul lor, Viola Davis şi Mahershala Ali au obţinut premiile pentru cei mai buni actori în rol secundar. Cel din urmă le-a spus colegilor săi că s-a convertit la islam în urmă cu 17 ani, deşi mama lui slujeşte într-o biserică creştină.

Ţinem unul la altul, iar dragostea a devenit mai puternică. Restul sunt detalii, nu contează”, a spus actorul.

Serialele Orange is the new black" şi Stranger things" au câştigat premiile pentru cea mai bună distribuţie la categoriile dedicate serialelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri