Transmisiuni speciale în noaptea alegerilor din SUA la Digi24

Data publicării:
Hillary Clinton And Donald Trump Face Off In First Presidential Debate At Hofstra University
HEMPSTEAD, NY - SEPTEMBER 26: Republican presidential nominee Donald Trump (L) speaks as Democratic presidential nominee Hillary Clinton and Moderator Lester Holt listens during the Presidential Debate at Hofstra University on September 26, 2016 in Hempstead, New York. The first of four debates for the 2016 Election, three Presidential and one Vice Presidential, is moderated by NBC's Lester Holt. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)

Americanii votează, din nou, pentru cel mai puternic om de pe planetă. Marți, vor decide dacă aduc la Casa Albă prima femeie preşedinte sau un om din afara sistemului politic, celebru pentru declaraţii controversate. Hillary Clinton şi Donald Trump sunt cele două nume care au polarizat Statele Unite, mai mult ca niciodată. Nimic nu a fost lăsat deoparte pentru spectacolul alegerilor prezidenţiale, o gală mediatică de amploare planetară. Digi24 va reflecta în direct, în ediții speciale, procesul electoral american, în noaptea de marți spre miercuri.

Din Denver, Colorado, trimisul special Digi24 Alexandra Albu urmăreşte spectacolul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite şi va transmite perspectiva americanilor obişnuiţi faţă de procesul electoral.

„Alegerile prezidențiale din Statele Unite sunt poate cel mai mediatizat eveniment la nivel global. Dar până să ajungă pe ecranele din toată lumea, informațiile trec mai întâi pe aici printr-o redacție de știri locală. Aici istoria capătă formă, iar Digi24 are posibilitatea extraordinară de a asista și de a contribui la relatarea ei. În ziua alegerilor, dar și până atunci vă voi ține la curent de aici de la pupitrul Denver 7, cu informații despre momentele importante ale campaniei electorale și evoluția sondajelor”, a relatat trimisul special al Digi24.

Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 8 noiembrie, când americanii vor trebui să aleagă între candidata democrată Hillary Clinton și republicanul Donald Trump. 

Alegerile prezidenţiale americane sunt mereu în noiembrie şi mereu marţi. De 171 de ani încoace, prin lege. Trebuie să fie negreşit ziua de marţi de după prima zi de luni din noiembrie.

Urmăriți alegerile din SUA la Digi24, chiar dacă este marți, zi de lucru, și chiar dacă este noapte! Digi24 va reflecta în direct, în ediții speciale, procesul electoral american, în noaptea de marți spre miercuri. Fiți primii care află nemijlocit cum decurge una dintre cele mai strânse și mai costisitoare curse electorale din istoria Statelor Unite. Oricine va ieși președinte, se va scrie istorie!

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri