Bunica Hillary Clinton. Viața de familie a uneia dintre cele mai puternice femei din America

Data actualizării: Data publicării:
hillary

Hillary Clinton este prima femeie din istorie care candidează la funcţia de Preşedinte al Statelor Unite. Este mamă, dar şi bunică. Are o nepoţică de doi ani, Charlotte şi un nepoţel de patru luni. Aidan a venit pe lume vara aceasta şi este probabil cel mai tânăr susţinător al candidatului democrat Hillary Clinton.

Hillary Clinton este una dintre cele mai puternice femei din America. Este politician, soţie, mamă şi bunică. Fiica sa, Chelsea, i-a dăruit doi nepoţi. O fetiţă, Charlotte, de doi ani şi jumătate şi un băiat, Aidan, de patru luni.

Hillary Clinton: „Este cea mai minunată experienţă pentru cei care au această ocazie. Este grozav. Toţi prietenii mei care au trecut deja prin asta mi-au spus că n-o să-mi vină să cred cum este, iar eu am zis da, drăguţ. M-am bucurat pentru ei, dar atunci când ţi se întâmplă ţie e ca şi cum te-ai îndrăgosti din nou. E cea mai minunată experienţă.”

Hillary Clinton este acum în plină campanie electorală, dar cu toate acestea face tot posibilul să nu-şi neglijeze familia. Până şi programul turneului său electoral a fost făcut în funcţie de cel al nepoţilor săi.

Hillary Clinton: „Să-i fac baie şi toate celelalte lucruri pe care le faci pentru cei pe care îi iubeşti este cea mai minunată experienţă.”

Chelsea Clinton: „Nu există nimeni în care să am mai mare încredere decât în mama. Dacă, Doamne ferește, eu şi soţul meu am păţi ceva, mama mea ar avea grijă de copiii noştri.”

La fel de fericit ca şi Hillary Clinton este şi soţul acesteia, Bill. Fostul preşedinte al Statelor Unite s-a obişnuit deja cu rolul de bunic şi abia aşteaptă să afle care va fi statutul său dacă soţia sa va câştiga alegerile prezidenţiale.

Hillary Clinton şi Bill Clinton sunt căsătoriţi de mai bine de 40 de ani şi au mai trecut prin două campanii electorale. Bill Clinton a fost președinte al Statelor Unite ale Americii, între 1993 și 2001.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri