Cum a încercat Trump să o domine pe Clinton prin limbajul trupului

Data publicării:
Candidates Hillary Clinton And Donald Trump Hold Second Presidential Debate At Washington University
ST LOUIS, MO - OCTOBER 09: Democratic presidential nominee former Secretary of State Hillary Clinton (L) and Republican presidential nominee Donald Trump listen to a question during the town hall debate at Washington University on October 9, 2016 in St Louis, Missouri. This is the second of three presidential debates scheduled prior to the November 8th election. (Photo by Saul Loeb-Pool/Getty Images)

Comportamentul lui Donald Trump în ringul electoral continuă să fie un subiect intens dezbătut pe reţelele de socializare. Aproape toată seara a urmărit-o în platou pe Hillary Clinton, au constat internauţii. Limbajul său corporal a părut atât de bizar încât postul de televiziune CNN a realizat o material cu cele mai ciudate momente.

Când era rândul contracandidatei sale să răspundă la întrebări, Donald Trump a fixat-o cu privirea și i-a urmărit mișcările. 

Donald Trump a pierdut această dezbatere pe care oricum a început-o cu stângul, din cauza înregistărilor apărute vineri, în care magnatul face comentarii obscene la adresa femeilor. 

În timpul dezbaterii, Trump nu a menajat-o deloc pe contracandidata sa, amintind de scandalurile sexuale ale soțului, fostul președinte Bill Clinton, și spunând că ar trebui să facă închisoare pentru modul neglijent în care a folosit e-mailul atunci când era secretar de stat. A promis, de altfel, că asta o să se și întâmple, dacă ajunge el președinte.

De asemenea, și Hillary Clinton a dat jos mănușile și a spus că remarcile lui Donald Trump despre femei arată că nu are stofă de președinte. Cu puțin timp înainte de începerea dezbaterii din St. Louis, Trump a avut o apariție-șoc la o conferință de presă: a venit însoțit de femeile care l-au acuzat pe Bill Clinton de agresiune sexuală.

Un sondaj CNN a arătat că 57% dintre americani cred că această dezbatere a fost câștigată de Hillary Clinton, în timp ce 34% au spus că a fost câștigată de Trump. De asemenea, 39% dintre respondenți au fost de părere că Hillary Clinton s-a descurcat mai bine decât la prima dezbatere. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri