Donald Trump: Hillary Clinton a mințit FBI și n-a pățit nimic

Data actualizării: Data publicării:
President Trump Departs The White House En Route To West Virginia
Foto: Guliver / GettyImages

Zile dificile pentru preşedintele american. Avocatul lui Donald Trump i-a sărit astăzi în ajutor. Susţine că el şi nu preşedintele ar fi postat un mesaj incriminator pe contul de twitter al liderului de la Casa Albă. Este vorba de mesajul în care Donald Trump lăsa să se înţeleagă faptul că ar fi ştiut că fostul său consilier pe probleme de securitate, Michael Flynn, a minţit FBI în privinţa legăturilor cu Rusia.

Mesajul i-ar putea aduce lui Trump însuşi acuzaţii de obstrucţionare a justiţiei. Cu alte cuvinte, un motiv care să poată fi invocat la o eventuală acţiune de suspendare.

În ceea ce-l priveşte, Donald Trump vede un singur duşman în toate. Crede că de vină pentru toate necazurile ar fi Hillary Clinton, fosta sa contracandidată

Donald Trump, preşedintele SUA: „Îmi pare rău pentru generalul Flynn, îmi pare foarte rău pentru el. A avut o viaţă extrem de activă şi îmi pare rău... Tot ce vă pot spune este că Hillary Clinton a minţit FBI de atâtea ori şi n-a păţit nimic, Flynn a minţit, iar ei îi distrug viaţa. Cred că este ruşinos. Hillary Clinton a fost pe 4 iulie la sediul FBI, fără să depună jurământ, ceea ce este incredibil, nu s-a mai vazut aşa ceva. A minţit de atâtea ori, n-a păţit nimic. Flynn a minţit şi ei îi distrug viaţa. Este mai mult decât incorect”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri