Donald Trump spune că noul primar al Londrei trebuie să facă un test de inteligență

Data publicării:
TRUMP SI JURNALISTA BATUTA GETTY

Candidatul republican i-a răspuns şi actualului primar al Londrei, un musulman cu origini pakistaneze, care l-a făcut ignorant. Donald Trump l-a jignit şi el pe edil: a spus că edilul ar trebui să dea un test de inteligenţă.

Donald Trump: Când Shadiq Khan a câştigat alegerile la primăria Londrei, l-am felicitat. Acum, însă, nu-mi mai pasă de el, mi-e totuna ce face sau spune. Să vedem cu se descurcă, să vedem dacă este un om bun.

Piers Morgan, prezentator britanic: Vă simţiţi jignit de ceea ce a spus?

Donald Trump: Da, mă simt, pentru că nu mă cunoaşte, nu m-a întâlnit niciodată, nu ştie ce-i cu mine. Cred că sunt afirmaţii extrem de grosolane şi, sincer, să-i spuneţi că nu le voi uita. Sunt afirmaţii foarte urâte.

Piers Morgan, prezentator britanic: Premierul britanic David Cameron a spus recent că îşi susţine în continuare comentariile cu privire la faptul că poziţia dumneavoastră asupra musulmanilor este stupidă, provoacă dezbinare şi este greşită.

Donald Trump: Se pare că nu vom avea o relaţie foarte bună. Cine ştie! Sper că voi avea o relaţie bună cu el, dar se pare că nici el nu este dispus să facă ceva în această privinţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri