Hillary Clinton împlineşte 69 de ani

Data actualizării: Data publicării:
Hillary Clinton Discusses Donald Trump's Policies At Reno, NV Campaign Event
RENO, NV - AUGUST 25: Democratic presidential nominee former Secretary of State Hillary Clinton speaks during a campaign even at Truckee Meadows Community College on August 25, 2016 in Reno, Nevada. Hillary Clinton delivered a speech about republican presidential nominee Donald Trump's policies. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

Hillary Clinton împlineşte, miercuri, 69 de ani, iar candidata democrată a anunţat că a primit deja un cadou, încă de săptămâna trecută. Este vorba de ultima dezbatere cu Donald Trump, în cadrul căreia candidatul republican nu a vrut să spună că va recunoaşte rezultatul alegerilor. Hillary Clinton spune că acest mesaj o ajută în campanie.

Fosta Primă Doamnă a atras atenția că tradiţia unei tranziţii paşnice a puterii în Statele Unite nu trebuie întreruptă.

„Nu vom schimba valorile fundamentale care au făcut America cea mai grozavă naţiune din istoria lumii. Cred că totul a început când George Washington a refuzat să fie rege. Donald Trump probabil i-ar fi zis că este un ratat. În schimb, a fost una dintre cele mai importante decizii luate vreodată de un preşedinte”, a spus Hillary Clinton.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri