Începe bătălia finală. Donald Trump: Dau mânuşile jos!

Data publicării:
trump

„Am fost drăguţ. Dar, după ce am văzut spectacolul de aseară (n.red.: Convenţia democrată), asemenea minciuni, nu mai trebuie să fiu drăguţ. Îmi scot mânuşile. Corect? Da! Imi scot mânuşile. Corect? Îmi scot mânuşile. Ţineţi minte asta, Trump nu o să mai fie un tip drăguţ!”, a anunțat candidatul republican.

Donald Trump n-a recunoscut nici că ar fi prea irascibil pentru a fi preşedinte - aşa cum l-a acuzat Hillary Clinton în discursul său de la Convenţia democrată.

Am unul dintre cele mai bune temperamente dintre toţi cei care au candidat vreodată la preşedinţie. Deoarece am un temperament de învingător, ştiu să câştig, pentru că toată viaţa am câştigat”, a punctat Donald Trump.

Hillary Clinton şi-a reluat campania, după ce a devenit oficial prima femeie-candidat la preşedinţia SUA din partea unui partid important. În faţa susţinătorilor, nu a vorbit despre Donald Trump, ci despre semnificaţia alegerilor din noiembrie.

Nu mă pot gândi la o altă alegere la fel de importantă în timpul vieţii mele. Când Bill şi cu mine ne beam cafeaua, ne-am uitat unul la altul şi am realizat că avem 100 de zile să prezentăm Americii proiectul nostru”, a spus fosta primă-doamnă.

Americanii îşi vor alege următorul preşedinte - al 45-lea din istoria de 240 de ani a Statelor Unite – la 8 noiembrie. 

Citiți și: 

Alegeri SUA. Primul sondaj după învestirea oficială a candidaților
Michael Moore: De ce va câştiga Donald Trump alegerile din SUA
Hillary Clinton acceptă învestitura democraților cu un discurs inteligent construit

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri