Incident la miting. Donald Trump: Un adept ISIS avea de gând să facă rău

Data publicării:
incident trump2

La un miting din Ohio de aseară, comportamentul unei persoane din public i-a determinat pe agenţii Secret Service să facă scut în jurul lui Donald Trump, de teama unui eventual atac. Câteva ore mai târziu, în Kansas, tot la un miting, Donald Trump a povestit el însuşi ce s-a întâmplat:

Deodată, cei din primul rând au început să strige la mine să fiu atent. Nu ştiam despre ce e vorba. Mă uit în spate şi văd un tip năvălind pe scenă”.

Staff-ul de campanie al lui Donald Trump ar fi descoperit lucruri îngrijorătoare despre bărbatul respectiv.

„Avea de gând să facă rău. Nu venise aici să se distreze, avea de gând să facă rău. I-au aflat numele. Făcea parte din ISIS sau avea legătură cu ISIS, vă vine să credeţi?”, le-a spus Trump alegătorilor.

Potrivit presei, ar fi vorba despre un student de 22 de ani din Georgia. Pe internet circulă un clip în care tânărul pare să fie adept al organizaţiei teroriste ISIS, însă autenticitatea filmării nu a fost confirmată. Bărbatul a fost dus în faţa unui judecător, dar acesta a decis să-l lase în libertate.

Trump, pe locul al treilea în alegerile din Wyoming

©FOTO: Gulliver/GettyImages

Senatorul de Texas Ted Cruz a câștigat cu ușurință adunările populare (caucus) republicane desfășurate sâmbătă în statul american Wyoming, Donald Trump clasându-se pe poziția a treia după senatorul de Florida, Marco Rubio, transmite AFP, citată de Agerpres.

Ted Cruz a obținut nouă dintre cei 12 delegați care erau miza alegerilor din acest stat din vestul SUA. Cruz a strâns aproximativ 60% din voturi.

Marco Rubio a adunat 19% din sufragii, iar Donald Trump numai 7%.

Cu toate acestea, Donald Trump păstrează un avans confortabil în număr de delegați în cursa la învestitura republicană pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

Cinci state mari (Florida, Illinois, Missouri, Ohio, Carolina de Nord) votează marți în alegerile primare, o zi considerată a doua „Super-marți”, din cauza mizei sale importante.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri