Ivanka Trump, interviu despre tatăl ei

Data publicării:
Ivanka Trump Visits RNC Headquarters In Washington DC
FOTO: Chip Somodevilla/Getty Images)

Ivanka Trump critică deciziile tatălui ei, dar nu public. Fiica cea mare a preşedintelui american, numită de curând consilier la Casa Albă, a fost acuzată că nu promovează mai mult cauza femeilor şi minorităţilor sexuale pe lângă şeful statului. În primul ei interviu de după numire, Ivanka Trump spune că are grijă să-şi exprime dezacordul, atunci când este cazul.

„Nu confundaţi lipsa criticilor publice cu tăcerea. Tatăl meu ştie atunci când nu sunt de acord cu el, mă exprim cu toată francheţea. Cred că sunt mai multe moduri de a te face auzită. În unele cazuri este prin protest sau prin a merge în presă și a denunța fiecare chestiune cu care nu ești de acord. În alte cazuri este în privat, direct și franc. Atunci când sunt de acord, contribui şi îi sprijin politicile, sperând să fiu de folos şi să am un impact pozitiv. Respect faptul că ascultă întotdeauna. A făcut asta în afaceri şi o face şi ca preşedinte”, a spus fiica președintelui SUA, în interviul acordat CBS NEWS.

Întrebată dacă crede că Donald Trump a contribuit la polarizarea societății americane, Ivanka Trump a spus că problema exista înainte de campania electorală a tatălui ei, și că alegerile din acest an au scos la suprafață diviziunea din interiorul țării.

De asemenea, Ivanka Trump a răspuns acuzațiilor că este complice în tot ceea ce se întâmplă la Casa Albă, în contextul politicilor controversate adoptate de președintele SUA. 

„Dacă să fii complice înseamnă să îți dorești să fii o forță a binelui și să ai un impact pozitiv, atunci da, sunt complice. Nu știu dacă cei care spun asta despre mine au fost vreodată într-o situație atât de unică și fără precedent în care mă aflu eu acum, ar fi făcut ceva diferit. Sper să am un impact pozitiv. Nu știu exact la ce se referă când spun că sunt complice, dar sper că în timp se va dovedi că am făcut o treabă bună și că Administrația tatălui meu va fi un succes”, a spus Ivanka Trump. 

Referitor la care vor fi responsabilitățile ei în calitate de consilier prezidențial, Ivanka Trump a spus că va continua munca pe care o făcea și în sectorul privat. 

„Înseamnă că voi milita pentru capacitarea economică a femeilor. Sunt foarte concentrată pe rolul educației. Sunt în continuare fiica tatălui meu. Acest titlu (de consilier prezidențial n.red) a fost mai degrabă pentru a-i liniștii pe critici că mă voi supune tuturor normelor etice. Dar voi discuta cu tatăl meu despre toate chestiunile în care cred”, a spus fiica președintelui SUA. 

Ivanka Trump a fost angajată, săptămâna trecută, în funcţia de consilier al tatălui său, Donald Trump, aşa cum este şi soţul ei, Jared Kushner. Şi, asemenea acestuia, nici ea nu va fi plătită pentru activitatea la Casa Albă. Anunţul a fost făcut de administraţia Trump, care a spus într-un comunicat că este o dovadă a transparenţei de la Casa Albă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri