SUA | Tradiţionalele bătăi de Black Friday

Data publicării:
black friday

A fost Black Friday în Statele Unite, adică cea mai aşteptată zi de cumpărături din an. Ca de fiecare dată, cursa după cumpărături s-a lăsat cu bătăi între clienţi.

Clienţii în căutare de chilipiruri au dat pur şi simplu năvală în magazine în momentul în care angajaţii au deschis uşile. Unora nici nu le-a păsat că sunt oameni căzuţi la pământ în urma îmbulzelii. Ca şi în alţi ani, bătaia cea mare a fost pe televizoare şi obiecte electrocasnice.

Foarte dorite au fost şi jucăriile. Pentru a pune mâna pe obiectele cu preţ reduse, unii au renunţat la masa în familie pentru Ziua Recunoştinţei: „Am economisit vreo 300 de dolari. Am plecat mai devreme de la cină, dar cred că a meritat, am economisit atâţia bani.”

Cea mai aşteptată zi de cumpărături din an a adunat mii de americani în faţa magazinelor. Au venit de acasă cu multe ore înaintea deschiderii.

Dacă în Statele Unite bătaia cea mare a fost pe televizoare şi obiecte electrocasnice, în Africa de Sud zeci de clienţi ai unui magazin s-au luptat pentru baxuri cu hârtie igenică la preţ redus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri