Un reporter american şi-a înghiţit la propriu articolul în care îl criticase pe Donald Trump

Data publicării:
jurnalist american

Pentru Dana Milibank, cursa lui Donald Trump către învestitura republicană s-a transformat într-o provocare gastronomică. Jurnalistul american a pierdut pariul făcut în urmă cu câteva luni, aşa că acum a trebuit să-şi respecte înţelegerea. Articolul scris atunci de el a fost tocat, pasat şi folosit ca garnitură în opt feluri de mâncare!

A urmat cea mai grea probă: degustarea celor opt feluri de mâncare, urmărită în direct de o mie de oameni pe o reţea de socializare. Totul, alături de un vin sauvignon blanc, desigur, marca Trump.

Dana Milbank, reporter Washington Post: „Din experienţă, aş spune că acest vin e mai bun decât benzina, dar nu e la fel de bun ca un vin adevărat”.

Deşi a pierdut pariul, jurnalistul american crede în continuare că Donald Trump nu merită să ajungă preşedinte. Aşteaptă, însă, ca cele opt feluri de mâncare să se digere complet, înainte să promită că-şi va înghiţi din nou vorbele!

Dana Milbank: „Experienţa nu a fost neplăcută în întregime, dar mult mai puţin neplăcută decât va fi pentru noi toţi în lunile care vor urma”.

Donald Trump a ajuns în atenţia presei şi pentru oamenii cu care a lucrat. De exemplu, un fost majordom al republicanului este supravegheat de Secret Service după ce a declarat că Barack Obama ar trebui împuşcat. Anthony Senecal a postat afirmaţia pe o reţea de socializare, unde a numit-o ucigaşă pe democrata Hillary Clinton.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri