VIDEO. Trump și familia au ajuns la Washington

Data actualizării: Data publicării:
trump

În această seară, la Washington, s-a dat startul ceremoniilor care mâine vor culmina cu învestirea celui de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite. Donald Trump a ajuns la Washington, cu un avion în care s-a aflat întreaga sa familie. Preşedintele ales are agenda încărcată în ajunul învestirii. La această oră, are programată o întâlnire cu membrii desemnaţi ai Cabinetului său, la hotelul Trump din Washington. Apoi, va depune o coroană de flori la cimitirul Arlington, unde sunt îngropaţi eroi şi foşti preşedinţi, şi încă una la Lincoln Memorial. Într-un interviu acordat Fox News, Donald Trump a vorbit despre ziua de mâine, când va deveni preşedinte cu drepturi depline.

Donald Trump, preşedintele ales al SUA: Vreau să mă apuc de treabă. Luni este, de fapt, ziua în care vom începe să semnăm, să muncim, să încheiem acorduri măreţe pentru ţară.

Reporter: În prima dumneavoastră noapte la Casa Albă, toată familia va fi acolo?

Donald Trump: Da, toată familia mea va fi la Casa Albă. Barron, Melania, toţi copiii mei vor fi la Casa Albă. Este o tradiţie. Se spune că în prima seară trebuie să ai familia cu tine, acolo. Ivanka, Don, Eric, Tiffany, toţi vor fi la Casa Albă. Va fi foarte emoţionant. Este ceva special în legătură cu acea clădire. De fiecare dată când intri înăuntru, este ceva incredibil în legătură cu Casa Albă.

Reporter: V-aţi pregătit discusul? Aţi exersat? Cu ce veţi începe?

Donald Trump: L-am pregătit. Voi începe prin a mulţumi tuturor preşedinţilor. L-am inclus aici pe preşedintele Obama şi pe Michelle, care au fost foarte amabili. Melania a petrecut timp cu Michelle şi a fost extraordinar. Şi Ivanka a vorbit cu ea ieri. Trebuia să fie o discuţie rapidă, dar a durat o oră. S-au înţeles foarte bine. Îi voi mulţumi preşedintelui Obama, soţiei lui încântătoare, pentru că au fost atât de binevoitori. Cred că vom avea o participare impresionantă. Mi s-a spus că va fi un număr uriaş de participanţi. Multe dintre celebrităţile care au spus că nu vor veni nici măcar nu au fost invitate. Nu vreau celebrităţi, vreau poporul. Şi avem cele mai mari vedete din lume acolo.

Reporter: Dumneavoastră.

Donald Trump: Ei, nu spun eu asta. Dar, avem cele mai mari vedete. Şi e preşedintele Obama. Va fi un sfârşit de săptămână incredibil. Va fi ceva deosebit. Şi vor fi mulţimi de oameni cum rar s-au mai văzut.

Reporter: Veţi continua să scrieţi pe Twitter?

Donald Trump, preşedintele ales al SUA: Da. Uite cum stă treaba. Mie nu-mi pace să scriu mesaje pe Twitter. Am alte lucruri pe care aş putea să le fac. Dar, sunt foarte nedreptăţit de mass-media. Avem o presă foarte rău intenţionată. Şi este singura mea posibilitate de a reacţiona.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri