Ziua şi acuzaţia la adresa lui Donald Trump

Data publicării:
trump captura

Sunt tot mai multe femeile care susţin că Donald Trump le-a făcut avansuri făţişe, le-a sărutat cu forţa sau le-a pipăit. Cea mai recentă mărturie vine din partea unei foste concurente a reality-showului „Ucenicul”, produs şi prezentat chiar de omul de afaceri. Candidatul republican se apără în continuare şi spune că nu le-a întâlnit niciodată pe femeile care îl acuză de hărţuire sexuală. El se declară victima unui „complot politico-mediatic internaţional”.

Alte două femei au apărut în faţa presei şi l-au acuzat public pe Donald Trump de hărţuire sexuală. Una dintre ele a fost concurentă la celebra emisiune TV a lui Donald Trump, „The Apprentice”. Ea a povestit cum în 2007 ar fi fost invitată la el acasă pentru a discuta un plan de afaceri. Dar, imediat ce au rămas singuri, întâlnirea ar fi luat o turnură sexuală.

M-a prins de umăr şi a început să mă sărute foarte agresiv în timp ce mă pipăia pe sâni. M-am retras şi m-am dus în cealaltă parte a camerei. A venit după mine, m-a prins de mână şi m-a dus în dormitor”, a declarat Summer Zervos, fostă concurentă la „Ucenicul”.

Summer Zervos spune că l-a convins într-un final pe magnat că nu era interesată de avansurile lui sexuale.

O altă femeie susţine că a fost pipăită într-un club din New York de acelaşi Donald Trump. Totul s-ar fi întâmplat acum două decenii.

Vorbeam cu prietenul pe care îl aveam în stânga mea. (...) Deci, persoana care stătea în dreapta mea, despre care atunci nu ştiam că este Donald Trump, şi-a băgat mâna pe sub fusta mea”, susține Kristin Anderson.

Asaltat de acuzaţii, Donald Trump îşi susţine în continuare nevinovăţia. Spune că tot ce s-a scris şi s-a spus despre el este rezultatul unei campanii de defăimare.

„Nu am nici cea mai vagă idee cine sunt aceste femei. Habar n-am. (...) Poveştile astea sunt pură ficţiune. Sunt complet inventate. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată”, a asigurat candidatul republican la Președinția SUA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri