Accident cu 18 morți în Germania. Ce se știe până acum

Data publicării:
accident germania digi

Accident cumplit pe o autostradă din Germania: 18 oameni au murit arşi de vii. Un autobuz în care se aflau 46 de pasageri - cei mai mulţi dintre ei pensionari - s-a izbit de un camion şi apoi a luat foc. Doar 31 de oameni au reuşit să iasă la timp din epavele celor două maşini. Autocarul efectua o cursă internă, între landul Saxonia şi oraşul Nuremberg.

Poliția a anunțat în urmă cu puțin timp că cei 18 oameni inițial dați dispăruți au murit în accidentul de astăzi, cel mai grav petrecut în Germania în ultimii nouă ani.

Este vorba despre pensionari cu vârste între 67 și 81 de ani, aflați în excursie, a relatat Robert Schwartz, jurnalist Deutsche Welle, pentru Digi24.

Autocarul a intrat într-un autotren, din cauza unui ambuteiaj, și a luat foc instantaneu. Autotrenul era încărcat cu paturi și saltele, ceea ce a sporit gravitatea incendiului.

Unul dintre șoferii autocarului și-a pierdut viața în această tragedie, iar cel de-al doilea a fost rănit grav. Șoferul autotrenului nu a suferit răni, dar a fost internat în spital în stare de șoc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri