Dezvăluire. Adevăratul tată al Arhiepiscopului de Canterbury era secretarul personal al lui Winston Churchill

Data publicării:
arhiepiscopul de canterbury cropuit

Adevărul a ieşit la iveală în urma unei anchete jurnalistice de amploare. Testele ADN au confirmat rezultatul investigaţiei, spre marea mirare a liderului Bisericii Anglicane.

Arhiepiscopul de Canterbury a precizat, într-un comunicat, că nu ADN-ul este ceea ce îl face cine este și s-a referit la problemele cu alcoolul ale părinților săi, potrivit BBC News. 

Din cauza dependenței de alcool a părinților mei, primii ani ai vieții mele au fost dificili, deși am fost binecuvântat cu o educație extraordinară și a avut grijă de mine bunica mea, mama mea atunci când s-a recuperat și tatăl meu (Gavin Welby) cât de bine a putu el. Eu mă găsesc pe mine în Iisus Hristos nu în genetică, de ceea identitatea mea nu se schimbă. Deși sunt elemente de tristrețe și chiar tragedia în viața tatălui meu (Gavin Welby), aceasta este o poveste despre izbăvire și speranță”, a fost mesajul capului Bisericii Anglicane în legătură cu această dezvăluire. 

Mama preotului, Lady Williams of Elvel, a confirmat că a avut o legătură cu Sir Anthony dar înainte de a se căsători în 1955. Arhiepiscopul s-anăscut la nouă luni după nuntă, ceea ce a făcut multe persoane să creadă că a fost conceput în luna de miere a părinților săi.

Ea a mai declarat că este „absolut șocată” de această dezvăluire și că deși nu își mai amintește exact totul, își amintește totuși că a întreținut relații intime cu secretarul personal al lui Winston Churchill într-o noapte. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri