Fiica unui oligarh ucrainean a provocat un carnaj, după ce a trecut cu bolidul pe lumina roșie a semaforului

Data actualizării: Data publicării:
alyona zaitseva

O tânără de 20 de ani, fiica unui oligarh ucrainean milionar în dolari, a ucis șase oameni, după ce a ignorat lumina roșie a semaforului și a intrat în plin într-un alt autoturism, apoi a ricoșat într-un grup de oameni care traversa strada, relatează Mirror și mai multe publicații ucrainene.

Tragedia a avut loc pe străzile orașului Khardiv. Alyona Zaitseva se afla la volanului bolidului său, un Lexus, când a trecut pe roșu. Automobilul a lovit un Volkswagen Touareg, s-a întors în loc, apoi a ricoșat într-un grup de persoane. Șase oameni au fost uciși, iar alți 12 răniți în coliziune. Printre victime se numără o elevă de 15 ani, dar și o femeie însărcinată în șapte luni, care a ajuns în stare extremd e gravă la spital. Vă avertizăm, imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional:

Imediat, bodyguarzii înarmați ai Alyoniei Zaitseva au ajuns la locul accidentului, pentru a o proteja pe tânără de mulțimea furioasă care voia să o linșeze.

„Locul arăta ca o zonă de război”, a declarat un martor care a sărit imediat în ajutorul victimelor. Imaginile surprinse după accident arată mai multe trupuri întinse pe șosea, în timp ce oamenii țipă și aleargă să le dea primul ajutor supraviețuitorilor.

Alyona este fiica multi-milionarului Vasily Zaitsev, directorul unei companii de energie. Tânăra a fost reținută pentru trei zile, iar apoi eliberată. Aceasta nu consumase băuturi alcoolice, iar dacă va fi găsită vinovată riscă până la 10 ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri