Noi imagini ale agresiunilor sexuale de la Koln

Data actualizării: Data publicării:
Germany Debates Consequences Of Cologne Sex Attacks
COLOGNE, GERMANY - JANUARY 12: Police stand guard in front of Hauptbahnhof main railway station, stands near Hauptbahnhof main railway station, where on New Year's Eve gangs of what victims described as North African men molested, in some cases robbed and even raped passing women on January 12, 2016 in Cologne, Germany. So far more than 500 women have filed charges with police and the incident has ignited a heated debate in Germany over the government's open-door immigration policy for migrants and refugees. Police have stated that men from Morocco and Algeria are among the main nationalities among suspects so far identified. (Photo by Sascha Schuermann/Getty Images)

Au apărut noi imagini ale agresiunilor sexuale comise de imigranţi asupra femeilor germane, la Koln, în noaptea de anul nou. Imaginile arată că forţele de ordine au fost depăşite de numărul imigranţilor care au început să agreseze femei, în piaţa din faţa gării din Koln.

Atacatorii au aruncat petarde pentru a-i îndepărta pe poliţişti. Potrivit autorităţilor germane, peste 500 de imigranţi au fost arestaţi după violenţele din noaptea de Anul Nou, majoritatea fiind bărbaţi din Orientul Mijlociu şi Nordul Africii.

Circa 1.100 de plângeri au fost depuse la poliția din Koln ca urmare a agresiunilor, în care se afirma că grupuri de bărbați au încercuit, hărțuit și jefuit femei. Circa 40% dintre plângeri au vizat agresiuni cu caracter sexual, de la hărțuire la viol. 

Agresiunile din noaptea de Anul Nou au provocat o dezbatere în Germania în legătură cu modul în care trebuie abordată problema solicitanților de azil găsiți vinovați de infracțiuni și capacitatea țării de a integra 1,1 milioane de migranți care au sosit în 2015.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri