Spania. Altă pagubă făcută de banda de români

Data actualizării: Data publicării:
roman spania

Banda de români care a plecat dintr-un restaurant din nordul Spaniei fără să plătească este în continuare în atenţia presei din Peninsula Iberică. Aceştia au făcut pagube mult mai mari, de 10 mii de euro, la un alt restaurant la care s-au dus să petreacă, relatează Digi24.

Apar tot mai multe declarații ale unor proprietari de restaurante, care au trecut prin situații similare cum a fost cazul celor 120 de români care au plecat de la un restaurant fără să plătească.

Proprietarii unui restaurant din Ponfferada au povestit că în luna februarie au trecut printr-o întâmplare asemănătoare când un grup mare a venit să petreacă, dar a plecat fără să plătească.

Ei au lăsat o pagubă de 10.000 de euro după ce au refuzat să plătească motivând că nu le-a plăcut mâncarea. Ponfferada se află la 20 de kilometri distanță de locul unde în urmă cu trei zile 120 de români au plecat în pas de conga fără să achite nota 

Autoritățile încearcă să vadă dacă e vorba de același grup.

Un alt proprietar, tot din Ponfferada spune ca a avut aceeași poveste când a închiriat o sală cu 400 de euro pentru o nunta. Acolo, oamenii și-au adus mâncarea și băutura, dar au folosit vesela restaurantului, iar la final au vrut să plece cu ea.  Când aceștia au încercat să revină la același restaurant, după o perioada, proprietarul le-a cerut avans, iar aceștia au refuzat să continue rezervarea în aceste condiții.

Este același mod de operare de fiecare dată. Una dintre mașini a fost reperată la două dintre aceste situații similare.

Sancțiunile pe care le riscă sunt amenzi, iar dacă este o suma foarte mare, acestora ar putea sa le se ceară să achite nota.

Aceștia au folosit peste tot documente false și inclusiv plăcuțele de înmatriculare de la mașinile folosite erau false. Garda Civilă i-a identificat pe cei mai mulți dintre români cu ajutorul Facebook-ului, dar încă nu au reușit să îi localizeze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri