Video. Prințul George, în vârstă de patru ani, a început școala

Data actualizării: Data publicării:
printul george la scoala

Zi importantă pentru prinţul George al Marii Britanii, care a început joi şcoala. Micul prinţ, în vârstă de patru ani, a fost dus la şcoală doar de tatăl său, prinţul William, în timp ce mama sa, Kate, a rămas acasă deoare are o sarcină cu probleme, ea aşteptând al treilea copil.

Îmbrăcat în uniformă nouă, prinţul părea emoţionat în momentul în care a coborât din maşină şi a fost prezentat învăţătoarei sale.

Şcoala particulară din vestul Londrei la care va învăţa prinţul îi va costa pe părinţii săi 20.000 de lire sterline pe an.

George era îmbrăcat într-o uniformă predominant bleumarin, compusă din bermude, un pulover cu guler în V, tivit cu roșu, o cămașă bleu ciel și pantofi negri cu șosete de culoare închisă.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a va petrece un an în această clasă pregătitoare, la care va figura ca George Cambridge, înainte de a începe școala primară la vârsta de cinci ani, așa cum se obișnuiește în Marea Britanie. 

Potrivit site-ului său, școala găzduiește 560 de fete și băieți cu vârsta cuprinsă între 4 și 13 ani, care vor urma cursuri de artă, balet, teatru, franceză și informatică, concentrându-se pe valori precum gentilețea, politețea, încrederea, modestia și generozitatea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri